Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Stockholm: Tecău și Rojer confirmă statutul de favorițiAFP / Mediafax Foto
18 Oct 2019

ATP Stockholm: Tecău și Rojer confirmă statutul de favoriți

Intrum Stockholm Open, turneu ATP 250 cu premii în valoare de 635.750 EUR, îi are ca principali favoriți ai probei de dublu pe Horia Tecău și Jean-Julien Rojer.

Perechea româno-olandeză își confirmă statutul prin prestația lor și au obținut calificarea în penultimul act al competiției după ce astăzi au dispus cu 7-6 (5), 6-2 de dublul Andre Goransson (Suedia)/Nathaniel Lammons (SUA) după ce în primul tur trecuseră de americanii Nicholas Monroe și Sam Querrey cu 7-5, 6-3.

Horia și Juls îi vor avea ca adversari în semifinale pe favoriții numărul 3, croatul Mate Pavic și brazilianul Bruno Soares, pe care îi vor întâlni sâmbătă de la ora 14:00.

Ei au asigurat un cec în valoare de 9.990 EUR și câte 90 de puncte ce îi apropie și mai mult de obiectivul lor de accedere între cele 8 perechi ce se vor lupta în săptămâna 10-17 noiembrie la Londra în Nitto ATP Finals, în clasamentul live race Horia și Juls fiind clasați pe locul 6 înainte de ultimele două săptămâni de turnee.

Alte știri din Tenis de câmp