Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sofia: Copil intră pe tabloul principalAFP / Mediafax Foto
31 Ian 2016

ATP Sofia: Copil intră pe tabloul principal

După victoria de astăzi contra principalului favorit al tabloului de calificări, Marius Copil a obținut calificarea pe tabloul principal al turneului ”Garanti Koza Sofia Open”, prima ediție a unui turneu din categoria ATP World Tour 250 desfășurat în Bulgaria. Compatriotul nostru clasat pe locul 170 ATP l-a învins în minim de seturi cu scorul 6-3, 6-4 pe japonezul Yuichi Sugita (124 ATP).

Partida a fost decisă de două break-uri, Marius fiind cel care s-a concentrat mai bine la punctele decisive. În primul set a convertit a doua șansă de break ce i s-a ivit în ghemul 4 după ce în ghemul anterior îi anulase asiaticului o minge de break, iar în cel de-al doilea a punctat la prima ocazie ivită și s-a distanțat la 2-1.

Marius a obținut 12 puncte de clasament și are ocazia de a le înmulți cu o victorie pe tabloul principal. Cum la ora publicării articolului nu se încheiaseră toate meciurile din calificări, nu putem decât să analizăm posibilii adversari de pe tabloul de simplu, tras la sorți ieri. Adversari pot fi sud-coreanul Hyeon Chung (52 ATP), un jucător foarte tehnic, mobil și rapid în vârstă de 19 ani, indianul Yuki Bhambri (96 ATP), 23 de ani, intrat în toamnă în top 100, sau un alt jucător din calificări.

Alte știri din Tenis de câmp