Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sofia: Copil iese în turul secundMircea Roșca / SportPictures.eu
07 Feb 2019

ATP Sofia: Copil iese în turul secund

După un meci memorabil contra elvețianului Stan Wawrinka, locul 57 ATP, Marius Copil a pierdut în set decisiv partida din turul secund al probei de simplu din cadrul Sofia Open, turneul ATP 250 cu premii în valoare de 586.140 EUR. Arădeanul clasat pe locul 56 ATP a cedat în fața lui spaniolului Fernando Verdasco, clasat pe locul 26 ATP și cap de serie numărul 6, cu scorul de 2-6, 6-4, 1-6.

După un prim set în care serviciul nu i-a mai funcționat la fel de bine cum își dorea și a fost atacat de iberic, Marius a echilibrat situația în actul secund și a reușit să facă singurul break în ghemul 7, ceea ce l-a dus în set decisiv.Aici, însă, Verdasco a făcut legea și cu doar patru puncte cedate pe propriul serviciu a închis partida după o oră și 45 de minute.

Astfel, Marius nu își poate apăra cele 150 de puncte câștigate anul trecut din postura de finalist și părăsește turneul cu 20 de puncte de clasament și un cec în valoare de 8.815 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp