Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sidney: Cu toată viteza, înainte!AFP / Mediafax Foto
15 Ian 2016

ATP Sidney: Cu toată viteza, înainte!

După trofeul cucerit săptămâna trecută de fete prin Monica Niculescu, băieții încearcă să dea replica prin Florin Mergea, craioveanul obținând împreună cu Rohan Bopanna calificarea în finala probei de dublu a turneului Apia International, dotat cu premii în valoare de 404.780 USD.

Cei doi au disputat astăzi semifinala contra dublului sud-american format din brazilianul Thomaz Bellucci și argentinianul Leonardo Mayer de care au trecut cu scorul de 7-6 (8), 6-4 la capătul unui joc de 84 de minute.

Meciul a fost foarte echilibrat, decis de un minibreak în ultimul punct al primului set și un break la punct decisiv în debutul celui de-al doilea, în aceeași măsură fiind un semn al maturității și experienței învingătorilor.

În ultimul act al competiției, perechea româno-indiană îi va avea ca adversari pe britanicul Jamie Murray și brazilianul Bruno Soares, meciul fiind programat sâmbătă dimineață începând cu ora 7:00, ora României.

Alte știri din Tenis de câmp