Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sibiu: Ungur joacă finala, Luncanu și Crivoi ridică trofeulCosmin Iftode / SportPictures.eu
26 Sep 2015

ATP Sibiu: Ungur joacă finala, Luncanu și Crivoi ridică trofeul

Adrian Ungur este reprezentantul tricolorului în finala de mâine a probei de simplu a turneului Sibiu Open de categoria ATP Challenger. Piteșteanul s-a impus categoric după o oră de joc cu 6-1, 6-1 în fața lui Petru Luncanu, un jucător care a făcut până astăzi un turneu excelent, urcând până la acest nivel din calificări.

Pe lângă cele 33 de puncte și cecul de 2.130 EUR încasat, Luncanu merită să primească aplauze pentru prestația din acest turneu în care a reușit să câștige și proba de dublu. Împreună cu Victor Crivoi, Luncanu a trecut de perechea sârbilor Ilija Bozoljac și Dusan Lajovic, capi de serie numărul 3, cu 6-4, 6-3 și a obținut 90 de puncte în ierarhia de dublu și un cec de 2.650 EUR.

Mâine îi ținem pumnii lui Adrian Ungur pentru ultimul meci al turneului, în care va lupta pentru trofeu cu spaniolul Pere Riba-Madrid, locul 259 ATP. Partida va fi transmisă în direct de canalul Digisport 3 începând cu ora 15:30.

Alte știri din Tenis de câmp