Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sibiu: Trei români în sferturi la simpluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Sep 2015

ATP Sibiu: Trei români în sferturi la simplu

După ce Petru Luncanu a obținut ieri calificarea între primii opt jucători ai turneului ATP Challenger de la Sibiu, astăzi Adrian Ungur și Victor Crivoi au obținut biletele pentru sferturile de finală ale probei de simplu.

Crivoi (560 ATP) a trebuit să lupte două ore și un sfert pentru a trece de slovacul Filip Horansky (379 ATP), scorul final indicat de tabelă fiind 7-6 (7), 3-6, 6-3. Victor îl va avea ca adversar în sferturi pe spaniolul Pere Riba-Madrid (259 ATP), cel care l-a eliminat în primul tur pe Victor Hănescu.

Într-o ată partidă, Adrian Ungur (124 ATP) a trecut de cel de-al 7-lea cap de serie, francezul Tristan Lamasine (197 ATP), în două seturi identice, 6-4, 6-4. Pentru piteștean urmează confruntarea cu sârbul Dusan Lajovic (96 ATP). Principalul favorit al tabloului va disputa, astfel, al patrulea său meci consecutiv în această săptămână împotriva jucătorilor români, după finala de la Banja-Luka cu Victor Hănescu urmând victoria din primul tur în fața lui Dragoș Dima și cele trei ghemuri din partida de astăzi cu Andrei Ștefan Apostol, care s-a retras la scurt timp de la începerea partidei.

La dublu Victor Crivoi și Petru Luncanu au învins cu 6-2, 7-5 perechea Victor Hănescu / Constantin Sturdza și se vor lupta cu americanii James Cerretani și Matt Seeberger pentru un loc în finala de duminică.

Alte știri din Tenis de câmp