Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sibiu: Succese la dubluCosmin Iftode / SportPictures.eu
24 Sep 2015

ATP Sibiu: Succese la dublu

În cadrul turneului ATP Challenger cu premii de 42.500 EUR de la Sibiu s-au desfășurat miercuri meciuri din ambele probe, de simplu și de dublu. La simplu Petru-Alexandru Luncanu (427 ATP), venit din calificări, a continuat evoluția remarcabilă și a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de francezul Maxime Chazal (260 ATP) și îl va avea ca adversar în sferturi pe bulgarul Dimităr Kuzmanov (317 ATP).

După un turneu foarte bun la Banja-Luka în care a jucat finala în urmă cu două zile, Victor Hănescu (188 ATP) a jucat meciul său din primul tur contra spaniolului Pere Riba-Madrid (259 ATP). Oboseala acumulată și partida de astăzi de două ore cu o desfășurare pe muchie de cuțit l-au pus pe Victor în situația de a ceda cu 6-4, 4-6, 3-6. Celălalt finalist de la Banja-Luka, sârbul Dusan Lajovic (96 ATP), a avut un meci mai simplu în fața compatriotului nostru Dragoș Dima (445 ATP), beneficiar al unui wild-card. Principalul favorit al turneului s-a impus cu 6-2, 6-4 și îl va întâlni în optimi pe Andrei Ștefan Apostol.

La dublu Victor Hănescu și elvețianul Constantin Sturdza au învins cu 6-2, 7-5 perechea franceză Maxime Chazal/Maxime Tabatruong și îi vor avea ca adversari în sferturile de finală pe Victor Crivoi și Petru-Alexandru Luncanu. Cei doi au ieșit învingători din întâlnirea 100% românească cu perechea Victor Vlad Cornea/Adrian Ungur, de care au dispus cu 6-4, 4-6, 10-4.

Alte știri din Tenis de câmp