Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Sferturi pentru Copil, Tecău părăsește competiția de la SofiaMircea Rosca / SportPictures.eu
09 Feb 2017

ATP: Sferturi pentru Copil, Tecău părăsește competiția de la Sofia

Marius Copil avansează în proba de simplu a turneului ATP Challenger de la Budapesta, Hungarian Challenger Open, cu premii de 64.000 EUR. Compatriotul nostru clasat pe locul 134 ATP și favorit numărul 3 al tabloului a trecut astăzi în set decisiv de belgianului Joris de Loore, 197 ATP.

La capătul unei partide ce a durat o oră și 36 de minute, arădeanul s-a impus cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1 și a acces în faza sferturilor de finală, acolo unde va da piept cu austriacul Jurgen Melzer, posesor al clasamentului protejat 257 ATP. Va fi un meci interesant, veteranul în vârstă de aproape 36 de ani având un start bun de sezon cu calificări câștigate la Australian Open și cu set luat lui Roger Federer în primul tur al competiției.

După eliminarea de ieri a lui Florin Mergea la Garanti Koza Sofia Open, astăzi a fost rândul lui Horia Tecău să părăsească turneul. Principalii favoriți Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au pierdut cu 6-4, 6-3 în sferturile de finală în fața sârbilor Viktor Troicki și Nenad Zimonjic și părăsesc capitala Bulgariei cu câte 45 de puncte și un cec de 4.260 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp