Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Semifinale cu româniCosmin Iftode / SportPictures.eu
18 Sep 2015

ATP: Semifinale cu români

Adrian Ungur și Victor Hănescu au obținut astăzi calificarea în semifinalele turneului ATP Challenger ce se desfășoară în Bosnia-Herțegovina la Banja-Luka și dotat cu premii totale de 64.000 EUR.

Primul intrat pe teren a fost Victor, iar după 75 de minute de joc tabela indica deja scorul de 6-1, 6-2 contra italianului Flavio Cipolla, locul 120 ATP. Victor a prestat un joc consistent și variat, care l-a incomodat pe adversarul său mult mai bine clasat, iar în cele din urmă experiența superioară a compatriotului nostru a făcut diferența.

Adrian a avut o misiune la fel de ușoară în fața slovacului Jozef Kovalik, locul 271 ATP, pe care l-a învins cu 6-3, 6-1, partida având o durată similară cu cea a lui Victor Hănescu.

Mâine vor avea loc cele două semifinale, Victor urmând a-l întâlni pe sârbul Miljan Zekic, locul 315 ATP, o partidă ce-I stă la îndemână compatriotului nostru pentru a intra în finală. În cealaltă partidă de simplu a zilei, Adrian Ungur va avea o partidă mult mai complicată contra unui alt jucător sârb, Dusan Lajovic, locul 102 ATP și cap de serie numărul 3.

Din păcate, la Istanbul Marius Copil a pierdut meciul din sferturile de finală ale turneului ATP Challenger cu premii de 75.000 USD. Arădeanul a fost învins cu 6-4, 6-0 de ucraineanul Sergiy Stakhovsky, locul 53 și principal cap de serie al turneului, și părăsește turneul cu 17 puncte de clasament și un cec de 2.190 USD.

Alte știri din Tenis de câmp