Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Rotterdam: Tecău și Rojer își respectă statutulAFP / Mediafax Foto
13 Feb 2018

ATP Rotterdam: Tecău și Rojer își respectă statutul

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au revenit la Rotterdam pentru a încerca să câștige pentru a doua oară titlul de dublu al ABN Amro World Tennis Tournament, turneu de categoria ATP 500 dotat cu un fond de premii de 1.862.925 EUR.

Câştigători în 2015 şi finaliști în 2014, Horia și Juls au intrat în turneu din postura de capi de serie numărul 4 și au avut parte de o reîntâlnire cu perechea spaniolă Feliciano Lopez/Marc Lopez. Așa după cum era de așteptat, întâlnirea a fost una echilibrată și s-a încheiat cu victoria băieților noștri cu un scor apropiat de cel cu care au triumfat în fața ibericilor la US Open. Dacă la New York a fost 6-4, 6-3, astăzi ei s-au impus cu 6-4, 6-4, după o oră şi zece minute de joc.

În sferturile tabloului de 16 perechi, Tecău şi Rojer vor avea parte de o partidă contra unui dublu olandez decis la finalul partidei Robin Haase/Matwe Middelkoop - Jasper Smit/Jesse Timmermans.

Alte știri din Tenis de câmp