Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Rotterdam: Prima semifinală în 2019 pentru Tecău-RojerMihaela Bobar / SportPictures.eu
15 Feb 2019

ATP Rotterdam: Prima semifinală în 2019 pentru Tecău-Rojer

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer se simt ca acasă la ABN AMRO World Tennis Tournament, turneul de categoria ATP 500 cu premii totale în valoare de 2.098.480 EUR părând a fi o șansă de revenire la cote înalte a jocului perechii româno-olandeze.

După victoria în două seturi din primul tur înregistrată în fața dublului format din georgianul Nikoloz Basilashvili și australianul Matthew Ebden, scor 6-3, 6-4, astăzi Horia și Juls s-au întâlnit cu perechea Wesley Koolhof (Olanda)/Jurgen Melzer (Austria). Foștii câștigători ai ediției din 2015 a turneului au avut nevoie de un pic mai mult de o oră pentru a se impune cu un categoric 6-1, 6-2 și pentru a-și trece în cont prima semifinală a anului.

Americanul Rajeev Ram și britanicul Joe Salisbury sunt cei care stau în drumul lor către finala turneului, partida fiind programată în seara zilei de sâmbătă începând cu ora 22:00.

Alte știri din Tenis de câmp