Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Rotterdam: Mergea, aproape de a treia finală a sezonuluiRaul Stef / Mediafax Foto
14 Feb 2015

ATP Rotterdam: Mergea, aproape de a treia finală a sezonului

În cea de-a doua semifinală a turneului de dublu, Florin Mergea și Dominic Inglot au cedat la mare luptă în fața perechii formate din britanicul Jamie Murray și australianul John Peers. După 80 de minute de joc, Florin și Dominic au ieșit de pe teren învinși la supertiebreak, tabela indicând 4-6, 6-3, 10-8 în favoarea adversarilor lor.

Până la decisiv, derularea seturilor a fost aproape identică, diferența fiind făcută de câte un break. Perechea româno-britanică au reușit un break alb în ghemul 5 al primului set, în timp ce Murray-Peers a câștigat pe serviciul advers în ghemul 6 al actului secund.

Murray-Peers au început mai bine supertiebreak-ul și s-au detașat cu minibreak-uri la 3-1, apoi 6-2 și au mărit ecartul la 4 puncte servind pentru meci la 9-5. Mergea-Inglot au revenit până la un punct în spatele adversarilor, dar aceștia au închis meciul pe propriul serviciu.

Florin și Dominic au trecut aproape de calificarea în a treia finală a sezonului și au părăsit ABN AMRO World Tennis Tournament cu câte 180 de puncte și un cec în valoare de 22.530 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp