Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Rotterdam: Favoriții numărul 4 trec în sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Feb 2016

ATP Rotterdam: Favoriții numărul 4 trec în sferturi

Perechea cotată ca a patra favorită a tabloului de dublu din cadrul ABN AMRO World Tennis Tournament, turneu de categoria ATP500 dotat cu premii totale în valoare de 1.597.155 EUR, s-a impus în supertiebreak la capătul unui meci echilibrat.

Florin Mergea și Rohan Bopanna au învins perechea formată din jucătorii polonezi Lukasz Kubot și Marcin Matkowski cu 6-7 (7), 6-3, 10-7 la capătul unui joc ce a durat 90 de minute.

După un break-rebreak în primele ghemuri ale meciului, setul a curs liniar către tiebreak, unde Florin și Rohan au ratat două mingi de set pentru a ceda în cele din urmă cu 7-9. Cei doi au fost mai pragmatici în setul secund și cu un break în ghemul 6 au trimis meciul în supertiebreak. În decisiv cei doi s-au detașat la 3-0 și 4-1, apoi polonezii s-au apropiat la 7-6, însă perechea româno-indiană a închis partida cu un nou punct pe serviciul adversarilor.

În turul următor, în sferturile de finală, Florin și Rohan vor juca împotriva dublului format din francezul Nicolas Mahut și cehul Vasek Pospisil.

Alte știri din Tenis de câmp