Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Rotterdam: Copil iese din primul tur, Tecău joacă semifinalăOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
14 Feb 2018

ATP Rotterdam: Copil iese din primul tur, Tecău joacă semifinală

Aflat la o nouă cea mai bună clasare a carierei, 74 ATP, Marius Copil nu a mai putut repeta performanța de la Sofia și a cedat în primul tur al ABN Amro World Tennis Tournament, turneu de categoria ATP 500 dotat cu un fond de premii de 1.862.925 EUR. Arădeanul a fost învins de bosniacul Damir Džumhur, locul 29 ATP, cu scorul de 6-4, 6-4 după o oră și 18 minute de joc.

În ambele seturi jucătorul bosniac a rupt serviciul lui Marius în ghemul al treilea, în primul act fiind decisiv pentru soarta acestuia, însă în al doilea act tricolorul a echilibrat balanța la 4. Break-ul nu a fost consolidat și Džumhur a profitat pentru a închide partida pe propriul serviciu, în timp ce Copil părăsea competiția după un parcurs mult mai scurt decât și-l doreau suporterii săi.

Cu toate acestea, am avut parte de o victorie românească în orașul port la Marea Nordului. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer își continuă marșul către trofeu după ce astăzi au învins în minim de seturi, scor 6-1, 6-2, perechea olandeză Robin Haase/Matwe Middelkoop.

În semifinalele competiției, favoriții numărul 4 ai tabloului vor juca împotriva învingătorilor partidei ce opune perechile Damir Džumhur (Bosnia și Herțegovina)/Filip Krajinovic (Serbia) și Oliver Marach (Austria)/Mate Pavic (Croația).

Alte știri din Tenis de câmp