Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Roma: Victorii românești în Cetatea EternăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mai 2015

ATP Roma: Victorii românești în Cetatea Eternă

În cadrul turneului din seria ATP Challenger ce se dispută la Roma, Adrian Ungur a izbutit o victorie de orgoliu în fața cehului Radek Stepanek, locul 115 ATP. Trei ore și 20 de minute a durat încleștarea dintre cei doi jucători trecuți de 30 de ani, piteșteanul clasat pe locul 193 ATP terminând învingător cu scorul 6-3, 5-7 (4), 7-6 (3). După acest meci dificil contra capului de serie numărul 3 al competiției urmează acum o partidă aparent mai accesibilă împotriva unui jucător venit din calificări. Este vorba de argentinianul de 20 de ani Pedro Cachin clasat pe locul 243 în clasamentul de simplu al ATP.

O altă victorie importantă a fost cea a perechii Patrick Grigoriu – Costin Pavăl contra italienilor Marco Cecchinato – Matteo Viola cu 6-3, 6-2. În sferturile de finală ale tabloului, cei doi îi vor întîlni pe argentinienii Andres Molteni și Marco Trungelliti.

Alte știri din Tenis de câmp