Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Roma: Tecău câștigă duelul românescRazvan Lupica / Mediafax Foto
14 Mai 2015

ATP Roma: Tecău câștigă duelul românesc

Partida din turul secund al probei de dublu din cadrul Internazionali BNL d'Italia în care Horia Tecău și Florin Mergea au fost adversari victoria a revenit primului la supertiebreak. De o oră și jumătate au avut nevoie favoriții numărul 3 pentru a se impune cu scorul 6-2, 5-7, 10-8, Horia și Jean-Julien Rojer obținând calificarea în sferturile de finală.

Echilibrul a fost rupt din start de învingători, cu break la primul ghem al partidei, avantajul fiind dus apoi la 4-1, diferență suficientă pentru perechea româno-olandeză pentru a-și trece în cont primul set.

Scenariul se putea repeta în setul secund după ce Florin și Rohan Bopanna au cedat break-ul la punct decisiv în ghemul 3, dar au reușit să revină treptat și s-au impus în cele din urmă egalând situația la seturi.

Supertiebreak-ul a fost pe muchie de cuțit, fiind o premieră pentru întâlnirile directe din acest an dintre cei doi români, ambele fiind câștigate de Horia, la Miami și la Australian Open, în minim de seturi.

În sferturi, Horia și Jean-Julien îi vor întâlni pe învingătorii partidei dintre perechile Pablo Cuevas (Argentina) / David Marrero (Spania) și Daniel Nestor (Canada) / Leandro Paes (India). Florin și Rohan părăsesc turneul de la Roma cu câte 90 de puncte de clasament și un cec de 12.670 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp