Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Roma: Mergea da, Tecău nu trece în sferturiDragoș Savu / Mediafax Foto
11 Mai 2016

ATP Roma: Mergea da, Tecău nu trece în sferturi

Meciurile de dublu ale Internazionali BNL d'Italia au continuat astăzi cu prezența în teren a ambilor români prezenți pe tablou, după ce au stat în primul tur. Florin Mergea și Rohan Bopanna, favoriții numărul 6, au trecut cu emoții de perechea formată de francezul Benoit Paire și portughezul Joao Sousa. De o oră și jumătate au avut nevoie pentru a învinge cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 10-8, supertiebreak-ul având doza lui de suspans.

Aici, Florin și Rohan au mers cap la cap cu adversarii până la 3-3, apoi s-au detașat la 8-4 și totul părea rezolvat. Paire/Sousa au revenit până la 8-7 și au avut la dispoziție două servicii, dar un minibreak a dat dublului româno-indian șansa de a închide meciul pe propriul serviciu, ocazie ce nu a fost ratată. În sferturile de finală, cei doi îi vor întâlni pe învingătorii partidei ce opune perechea Philipp Kohlschreiber (Germania) / Viktor Troicki (Serbia) și capilor de serie numărul 2 Ivan Dodig (Croația) / Marcelo Melo (Brazilia).

Într-o altă partidă a zilei, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut în minim de seturi partida disputată cu perechea Pablo Cuevas (Uruguay) / Marcel Granollers-Pujoll (Spania).

După un prim set în care au cedat două break-uri, în actul secund Horia și Jean Julien au ratat în trei rânduri să rupă serviciul advers la punct decisiv și au ajuns într-un tiebreak pe care vor dori să-l uite cât mai repede. Aici, ei au întors de la 1-2 la 6-2 și au avut la dispoziție patru mingi de set, însă au fost egalați. La 7-6 au ratat a cincea șansă de a duce meciul în decisiv, dar Cuevas/Granollers-Pujol au câștigat trei puncte consecutive și au închis partida cu scorul 6-2, 7-6 (9).

Alte știri din Tenis de câmp