Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Roma: Doar Mergea avansează în optimiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Mai 2017

ATP Roma: Doar Mergea avansează în optimi

Cei doi tricolori prezenți pe tabloul principal al probei de dublu a Internazionali BNL d'Italia, turneu ATP Masters 1000 cu premii în bani de 4.273.775 EUR, au disputat astăzi meciurile din primul tur.

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au pierdut dramatic partida contra perechii John Isner/Jack Sock, scorul întâlnirii fiind 6-4, 4-6, 12-10 în favoarea americanilor. Dublul româno-olandez a avut minge de meci la 9-8 în supertiebreak, dar au cedat după o oră și jumătate de joc și înregistrează o nouă eliminare în turul inaugural, turneul de la Roma fiind al patrulea în acest an pe care Horia și Juls îl părăsesc după numai un joc după cele de la Brisbane, Monte Carlo și Madrid. Cei doi vor trebui să se mulțumească doar un cec de 8.730 EUR.

Într-un alt meci al zilei, Florin Mergea şi Aisam-Ul-Haq Qureshi s-au impus cu 6-4, 6-2 contra dublului Tommy Haas (Germania)/Max Mirnyi (Belarus) la capătul unui joc ce a durat o oră şi opt minute. Perechea româno-pakistaneză a obținut calificarea în optimile probei unde îi vor avea ca adversari pe favoriții numărul 5, polonezul Lukasz Kubot și brazilianul Marcelo Melo.

Alte știri din Tenis de câmp