Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Quito: Ungur părăsește EcuadorulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Feb 2015

ATP Quito: Ungur părăsește Ecuadorul

În faza a doua a calificărilor pentru Ecuador Open, turneu din seria ATP 250 dotat cu premii totale în valoare de 494.310 USD, Adrian Ungur a pierdut în trei seturi – 4-6, 6-1, 3-6 – în fața argentinianului Renzo Olivo, locul 273 ATP.

După ce a pierdut break-ul în chiar primul ghem al partidei, Adrian nu a reușit să recupereze handicapul și s-a văzut condus la seturi. În actul secund scenariul se repetă la debut, dar Adrian a reușit să răstoarne situația cu o suită perfectă de 6 ghemuri ce duce meciul în prelungiri. Românul a continuat să pună presiune pe adversarul său și și-a construit câte o șansă de break pe fiecare dintre primele două ghemuri de serviciu ale argentinianului, ambele anulate. La 3-3, după două ghemuri albe de fiecare parte, Olivo gestionează mai bine finalul și reușește trei ghemuri consecutive în care Adrian nu a reușit să își treacă în cont decât două puncte.

Astfel, după 110 minute de joc Adrian, cotat cu a treia șansă la accederea pe tabloul principal, a părăsit competiția din capitala ecuadoriană cu un cec în valoare de 350 USD.

Alte știri din Tenis de câmp