Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Paris: Victorii la BercyOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
04 Nov 2015

ATP Paris: Victorii la Bercy

În proba de dublu a BNP Paribas Masters, ultimul turneu de categoria Masters ce se desfășoară la Paris înainte de Turneul Campionilor de la Londra, dotat cu premii în bani în valoare de 3.288.530 EUR, Florin Mergea și Rohan Bopanna au debutat cu o victorie importantă pentru ei în drumul către summit-ul din capitala Marii Britanii.

După ce în primul tur au stat datorită statutului de cap de serie numărul 8, Florin și Rohan au avut un meci dificil în optimile de finală împotriva dublului columbian Juan Sebastian Cabal / Robert Farah. La capătul a 90 de minute perechea româno-indiană a învins cu scorul 6-7 (3), 6-4, 10-5 și așteaptă rezultatul partidei dintre principalii lor contracandidați la obținerea ultimului loc pentru Londra, perechea Alexander Peya (Austria) / Bruno Soares (Brazilia), și favoriții numărul 2 ai tabloului, Ivan Dodig (Croația) / Marcelo Melo (Brazilia), pentru a-și afla adversarii din sferturi.

Într-o altă partidă Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au trecut mult mai simplu de perechea Daniel Nestor (Canada) / Edouard Roger-Vasselin (Franța). Scorul întâlnirii a fost 6-4, 6-2 și a fost stabilit după o oră de joc, iar Horia și Jean-Julien vor juca în sferturi cu perechea cehă Tomas Berdych / Radek Stepanek.

Alte știri din Tenis de câmp