Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Paris: Tur de forță în setul secundAFP / Mediafax Foto
02 Nov 2018

ATP Paris: Tur de forță în setul secund

Victorie în două seturi cu scenarii diferite pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în sferturile de finală ale probei de dublu de la Rolex Paris Masters, ultimul turneu de categoria ATP World Tour Masters 1000 al sezonului. În partida ce le-a adus ca adversari pe favoriții numărul 6 ai tabloului, sud-africanul Raven Klaasen și neo-zeelandezul Michael Venus, perechea româno-olandeză a luptat din greu pentru a câștiga la limită tiebreak-ul, apoi a defilat pur și simplu și nu a cedat niciun ghem.

Dacă în primul act al jocului fiecare parte și-a ținut serviciul și au fost două ghemuri câștigate la punct decisiv, în cel de-al doilea Horia și Juls au fost la fel de exacți pe propria lansare în timp ce adversarii lor au fost nevoiți să revină de două ori de la 0-40, dar au pierdut ghemurile la punct decisiv, iat în ghemul 6 au condus cu 40-0 și l-au cedat în cele din urmă.

Astfel, după o oră și 11 minute Horia și Juls au obținut victoria cu 7-6 (4), 6-0 și au avansat în semifinale, performanță similară cu cea de anul trecut. Aici adversari le vor fi americanii Mike Bryan și Jack Sock, cotați cu a doua șansă la câștigarea trofeului.

Alte știri din Tenis de câmp