Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Paris: Tecău și Rojer, calificați în sferturile de finalăAFP / Mediafax Foto
01 Nov 2018

ATP Paris: Tecău și Rojer, calificați în sferturile de finală

Meci de mare luptă în optimile probei de dublu a Rolex Paris Masters, ultimul turneu de categoria ATP World Tour Masters 1000 al sezonului, dotat cu premii în bani în valoare de 4.273.775 EUR. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au aflat față în față pentru a patra oară în acest an cu perechea columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah după ce au pierdut în două rânduri și au înregistrat o singură victorie.

Cotați drept capi de serie numărul 4 ai tabloului, sud-americanii au intrat în meci cu acest ascendent moral, însă Horia și Juls au jucat determinați să demonstreze revirimentul înregistrat după revenirea în competiții a constănțeanului după perioada de inactivitate datorată accidentării. După un prim set adjutecat la limită în tiebreak, perechea româno-olandeză a început cu break setul secund, dar au cedat avantajul în ghemul 8 la punct decisiv. În loc de 5-3 s-a făcut 4-4, apoi columbienii au închis setul cu un al doilea break. Decisivul s-a derulat în aceeași notă de echilibru, mini-break-ul ce a dus scorul la 9-7 pentru băieții noștri fiind determinant pentru soarta partidei. Astfel, după două ore de joc Horia și Juls s-au impus cu 7-6 (5), 5-7, 10-8 și urcă în sferturile de finală, acolo unde îi vor avea ca adversari pe favoriții numărul 6 ai tabloului, sud-africanul Raven Klaasen și neo-zeelandezul Michael Venus.

Accederea în sferturi le asigură lui Horia și Juls câte 180 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 36.510 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp