Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Paris: Optimi de finală pentru Tecău și RojerMihaela Bobar / SportPictures.eu
29 Oct 2018

ATP Paris: Optimi de finală pentru Tecău și Rojer

Rolex Paris Masters, ultimul turneu de categoria ATP World Tour Masters 1000 al sezonului, dotat cu premii în bani în valoare de 4.273.775 EUR, include pe listele jucătorilor participanți pe tablourile principale un singur român. Horia Tecău a avut un start pozitiv în proba de dublu, acolo unde alături de Jean-Julien Rojer a trecut în două seturi, scor 7-6 (3), 6-4, dar nu fără emoții de perechea formată din bulgarul Grigor Dimitrov și italianul Fabio Fognini.

Spre deosebire de alte partide disputate contra specialiștilor probei, în care ghemul pe serviciul adversarilor este o raritate, în primul set al partidei de astăzi s-au înregistrat nu mai puțin de șase break-uri, ultimul trecut în contul perechii româno-olandeze la scorul de 5-4 în favoarea adversarilor. În actul secund, Horia și Juls câștigă trei ghemuri din 4 încheiate la punct decisiv și cu două ghemuri albe de serviciu au dus scorul la 5-1 și finalul părea aproape. Dimitrov și Fognini au recuperat terenul pierdut și au fost la două puncte de 5-5, dar experiența dublului câștigător a 18 trofee ATP și-a spus cuvântul și după o oră și 25 de minute Tecău și Rojer au pus capăt partidei.

Horia și Juls vor întâlni în optimile de finală perechea columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, în fața cărora anul acesta au pierdut în două rânduri și au înregistrat o singură victorie.

Alte știri din Tenis de câmp