Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Paris: Doar finaliștiMircea Roșca / SportPictures.eu
04 Nov 2018

ATP Paris: Doar finaliști

După succesul de ieri cu 6-1, 7-5 din semifinalele probei de dublu contra favoriților numărul 2 ai tabloului, americanii Mike Bryan și Jack Sock, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au cedat duminică la orele prânzului în cea de-a 23-a finală disputată împreună. În ultimul act al Rolex Paris Masters, turneul de categoria ATP World Tour Masters 1000 disputat în capitala Franței, perechea româno-olandeză i-a avut ca adversari pe spaniolul Marcel Granollers și americanul Rajeev Ram.

Beneficiari ai retragerii în semifinală a principalilor favoriți, austriacul Oliver Marach și croatul Mate Pavic, Granollers și Ram s-au impus cu 6-4, 6-4 după aproximativ o oră și 10 minute de joc.

Horia și Juls rămân astfel cu 18 titluri cucerite împreună, iar parcursul pozitiv la ediția din acest an a turneului cu 600 de puncte de clasament câștigate îl readuce pe Horia în top 30 al clasamentului probei după ce a stat pe marginea terenului mai bine de jumătate de an.

Alte știri din Tenis de câmp