Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Nisa: Tecău ratează al doilea trofeu al sezonuluiBogdan Iordache / Mediafax Foto
23 Mai 2015

ATP Nisa: Tecău ratează al doilea trofeu al sezonului

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut în supertiebreak finala de dublu a turneului Open de Nice Côte d’Azur, dotat cu premii totale în valoare de 439.405 EUR. Adversar le-a fost dublul Mate Pavic (Croația) / Michael Venus (Noua Zeelandă) în fața cărora s-au înclinat cu scorul 7-6 (4), 2-6, 10-8 după mai bine de o oră și jumătate de joc.

Horia și partenerul său olandez au ratat ocazia de a închide primul set pe propriul serviciu la scorul de 5-4 și au salvat o minge de set la punctul decisiv al ghemului 12 pentru a intra în tiebreak. Aici, Pavic-Venus s-au detașat la 4-1, dar reveniți până la 5-4 pentru adversari Horia și Jean Julien au cedat ambele servicii și implicit setul. Cei doi au accelerat în setul 2 și nu au lăsat adversarii să respire. Din cele 4 ghemuri ajunse la punct decisiv, Horia și Jean Julien au câștigat 3, dovedind maturitate și concentrare superioară ceea ce le-a adus egalarea pe tabelă. Astfel, decizia urma a se lua în supertiebreak. Aici s-a mers cap la cap, însă serviciul cedat la 8-8 le-a fost fatal.

Prin urmare, cei doi se mulțumesc cu câte 150 de puncte de clasament și un cec de 12.760 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp