Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Napoli: Copil pășește în sferturiDragoș Savu / Mediafax Foto
06 Apr 2016

ATP Napoli: Copil pășește în sferturi

Dintre cei doi români prezenți la Capri Watch Cup, turneu ATP Challenger ce se desfășoară la Napoli și dotat cu premii de 42.500 EUR, numai Marius Copil a trecut în faza sferturilor de finală ale probei de simplu.

Adrian Ungur, clasat în această săptămână pe poziția 197 a ierrhiei ATP, l-a avut ca adversar în turul secund pe Uladzimir Ignatik, jucător din Belarus clasat pe locul 229 ATP. Ignatik s-a impus cu scorul de 7-5, 6-2 după 80 de minute de joc, Adrian fiind nevoit să se mulțumească cu 8 puncte de clasament și un cec de 730 EUR.

În celălalt meci cu participare românească, Marius Copil a trecut în minim de seturi de italianul Gianluca Mager, locul 343 ATP, intrat în concurs în baza unui wild-card, tabela indicând la finalul întâlnirii 6-4, 6-3 în favoarea jucătorului arădean. În faza sferturilor de finală, Marius va juca împotriva unui alt italian, Salvatore Caruso, locul 260 ATP, beneficiar al unui wild-card.

Alte știri din Tenis de câmp