Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Toronto: Mergea și Tecău trec în turul 3Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Iul 2016

ATP Toronto: Mergea și Tecău trec în turul 3

Cotați ca favoriți numărul 5 ai tabloului de dublu al Rogers Cup, turneu ATP World Tour Masters 1000 cu premii în bani în valoare de 4.691.730 USD, Florin Mergea şi Horia Tecău au jucat direct în turul secund și i-au avut ca adversari pe americanul John Isner și germanul Alexander Zverev.

Experiența individuală din jocul de simplu nu este relevantă în proba de dublu, iar acest lucru a fost demonstrat în partida disputată în această noapte, în care Florin și Horia s-au impus cu 7-6 (1), 6-0.

Așa după cum arată și scorul, echilibrul a persistat numai în primul set, în care băieții noștri au rupt ritmul cu un break în ghemul 6, dar adversarii au revenit imediat în joc cu un rebreak surprinzător la punct decisiv după două ghemuri de serviciu câștigate la 0 de Florin și Horia. De altfel, Isner și Zverev au câștigat în primul set numai 7 puncte pe serviciul românilor, care au accelerat în partea a doua a meciului și nu au cedat decât 7 puncte în tot setul 2, punând capăt partidei după 55 de minute.

În sferturile de finală, tricolorii au posibilitatea să se întâlnească cu perechea fraților Bob și Mike Bryan, principalii favoriți ai tabloului, dacă aceștia vor trece în optimi de dublul Marcin Matkowski (Polonia) / Max Mirnyi (Belarus).

Alte știri din Tenis de câmp