Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Monte Carlo: Surpriză neplăcutăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Apr 2017

ATP Monte Carlo: Surpriză neplăcută

Favoriții numărul 8 ai probei de dublu a turneului Monte-Carlo Rolex Masters au fost eliminați de o pereche beneficiară a unui wild card. Horia Tecău (14 ATP dublu) și Jean-Julien Rojer (21 ATP dublu) au cedat în două seturi în fața perechii formate din monegascul Romain Arneodo (851 ATP dublu) și francezul Hugo Nys (181 ATP dublu), cei care în primul tur eliminaseră perechea spaniolă Pablo Carreno Busta/Guillermo Garcia-Lopez. După o oră și 25 de minute outsider-ii au învins în două seturi, scor 7-5, 7-6 (2), chiar dacă perechea româno-olandeză a început bine și conducea cu 3-0 în startul partidei.

Horia și Juls nu pierd puncte de clasament din moment ce și în ediția anterioară a turneului au fost eliminați tot în turul secund și părăsesc regatul cu 90 de puncte și un cec comun în valoare de 16.550 EUR.

În competiția de dublu a turneului cu premii totale de 4.301.125 EUR rămâne Florin Mergea, alături de partenerul său Aisam-Ul-Haq Qureshi urmând a juca mâine partida sa din optimile de finală contra perechii spaniole formată din Feliciano Lopez și Marc Lopez, favoriții numărul 7 ai tabloului.            

Alte știri din Tenis de câmp