Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Monte Carlo: Mergea accede în turul secundRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Apr 2017

ATP Monte Carlo: Mergea accede în turul secund

Masters-ul de la Monte Carlo a început bine pentru Florin Mergea și partenerul său Aisam-Ul-Haq Qureshi. Perechea româno-pakistaneză a repurtat o victorie astăzi în turul inaugural al probei de dublu în partida în care i-au avut ca adversari pe croatul Marin Cilic și germanul Philipp Petzscher. De 75 de minute au avut nevoie Florin și Aisam-Ul-Haq pentru a-și adjudeca două seturi identice, scorul înregistrat fiind 6-4, 6-4.

În turul secund, cel al optimilor de finală, cei doi vor juca împotriva perechii spaniole formată din Feliciano Lopez și Marc Lopez, cei care sunt cotați ca fiind capi de serie numărul 7 ai tabloului și nu au jucat în primul tur.

De această facilitate au beneficiat și Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, favoriții numărul 8 ai probei de dublu a turneului cu premii totale de 4.301.125 EUR, în optimi ei urmând să întâlnească învingătorii partidei ce opune perechea spaniolă Pablo Carreno Busta / Guillermo Garcia-Lopez celei formate din monegascul Romain Arneodo și francezul Hugo Nys.       

Alte știri din Tenis de câmp