Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Monte-Carlo: Dramă pe terenul 2Andreea Alexandru / Mediafax Foto
16 Apr 2015

ATP Monte-Carlo: Dramă pe terenul 2

Favoriții numărul 3 ai probei de dublu din cadrul turneului Monte-Carlo Rolex Masters, turneu de categoria Masters dotat cu premii totale în valoare de 3.288.530 EUR, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au părăsit competiția la capătul unui meci plin de dramatism ce a durat o oră și jumătate pe terenul 2 al Monte-Carlo Country Club.

Cei doi au luptat în supertiebreak cu italienii Simone Bolelli și Fabio Fognini, în cele din urmă fiind nevoiți să se recunoască învinși cu scorul final 6-3, 5-7, 11-13.

Break-ul la punct decisiv obținut în ghemul 8 al primului act le-a adus avantajul necesar pentru a-și trece în cont primul set, însă italienii au pornit lansat în setul 2 și conduceau cu 3-0 cu break în față. Cursa de urmărire concretizată cu restabilirea egalității la 4, apoi la 5 le-a adus posibilitatea de a închide meciul în minim de seturi, dar Bolelli și Fognini sunt și ei jucători cu îndelungă prezență în turneele de dublu și, după 7 puncte consecutive, au știut să apere cele patru mingi de set obținute în ghemul 12 și au convertit-o pe a treia.

Intrați în decisiv, Tecău și Rojer au trebuit să pornească din nou o cursă de urmărire după ce adversarii s-au distanțat la 4-1, egalitatea survenind la 7. De aici s-a mers cap la cap, cei care au greșit decisiv fiind perechea româno-olandeză.

Ieșirea prematură, după numai un meci disputat, le-a adus celor doi câte 90 de puncte de clasament și un cec în valoare de 12.670 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp