Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Miami: Înfrângere în supertiebreakMircea Rosca / SportPictures.eu
26 Mar 2018

ATP Miami: Înfrângere în supertiebreak

Decisivul le-a fost de această dată fatal lui Horia Tecău și partenerului său, Jean-Julien Rojer. În turul secund al tabloului de dublu de la Miami Open, turneu ATP Master Series 1000 cu premii financiare de 7.972.535 USD, perechea cotată cu a cincea șansă la câștigarea trofeului a pierdut în supertiebreak partida disputată contra dublului format din reprezentantul Japoniei Ben McLachlan și germanul Jan-Lennard Struff.

Horia și Juls au câștigat primul set la tiebreak după ce au recuperat in extremis break-ul cedat în startul jocului, dar în actul secund nu au putut apăra avantajul break-ului obținut în ghemul 5 și au cedat imediat serviciul la punct decisiv. Mai mult decât atât, perechea româno-olandeză a cedat din nou serviciul în ghemul 10 și au intrat în decisiv, unde de la 6-4 au pierdut patru puncte consecutive și după o oră și 42 de minute McLachlan și Struff s-au impus cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 10-7.

Egalându-și performanța de anul trecut, Horia și Juls părăsesct turneul cu 90 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 28.880 USD.

Alte știri din Tenis de câmp