Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Mergea și Tecău, victorioși la Auckland și SydneyRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Ian 2017

ATP: Mergea și Tecău, victorioși la Auckland și Sydney

Vești bune de pe frontul turneelor de dublu masculin. Florin Mergea și Dominic Inglot au depășit cu scorul de 7-5, 7-5 perechea neozeelandeză Jose Statham / Finn Tearney în turul inaugural al ASB Classic, turneu cu premii totale în valoare de 508.360 USD ce se desfășoară sîptămâna aceasta în Noua Zeelandă la Auckland. În sferturile de finală ale competiției, perechea româno-britanică care este cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului va da piept cu israelianul Jonathan Erlich și americanul Scott Lipsky.

În celălalt turneu al săptămânii, la Sydney, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au pășit cu dreptul în proba de dublu a Apia International. Din postura de favoriți numărul 4, cei doi au trecut la mare luptă de australienii Matt Reid și Jordan Thompson, beneficiari ai unui wild card, scorul după o oră și 5 minute de joc fiind de 2-6, 6-4, 10-5. În turul următor, Horia și Juls întâlnesc perechea olandeză Wesley Koolhof / Matwe Middelkoop, atât meciul lor cât și cel al perechii Florin Mergea/Dominic Inglot fiind programat în cursul nopții de miercuri spre joi.

Alte știri din Tenis de câmp