Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Mergea debutează cu dreptul la BarcelonaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Apr 2017

ATP: Mergea debutează cu dreptul la Barcelona

Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi au repurtat o victorie în primul tur al Barcelona Open Banc Sabadell, turneu ATP 500 cu premii financiare totale de 2.324.905 EUR. Perechea româno-pakistaneză a avut ca adversari un dublu beneficiar al unui wild card, format din neozeelandezul Marcus Daniell și brazilianul Marcelo Demoliner, în fața căruia s-a impus cu 6-4, 6-4.

În turul secund, cel al sferturilor de finală, cei doi îi vor avea ca oponenți pe învingătorii partidei dintre principalii favoriți Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia) și perechea Rohan Bopanna (India)/Pablo Cuevas (Uruguay). Această partidă se va disputa mîine, fiind urmată de cea dintre Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și spaniolii Jaume Munar și Albert Ramos-Vinolas, și ei beneficiari de wild card.

La Budapesta, Marius Copil a pierdut în primul tur al probei de dublu a Gazprom Hungarian Open, turneul ATP 250 cu premii totale de 482.060 EUR. Într-o partidă în care a evoluat alături de reprezentantul țării gazdă Marton Fucsovics, Marius a cedat 5-7, 2-6  în fața favoriților numărul 4, americanul Brian Baker și croatul Nikola Mektic.

Alte știri din Tenis de câmp