Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Marseille: Eliminați de principalii favorițiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Feb 2018

ATP Marseille: Eliminați de principalii favoriți

După debutul promițător, cu victorie în primul tur al Open 13 Provence, turneu ATP 250 cu premii financiare în valoare de 645.485 EUR, Florin Mergea și canadianul Daniel Nestor au avut un meci dificil în compania principalilor capi de serie ai tabloului, sud-africanul Raven Klaasen și neozeelandezul Michael Venus. Meciul, disputat aseară, s-a încheiat cu victoria favoriților hârtiei cu scorul de 6-3, 6-3 în mai puțin de o oră, dar a fost unul intens.

Primul set a debutat cu break-ul perechii din emisfera sudică și s-a încheiat tot cu break după ce alte trei ghemuri s-au terminat cu hold la punct decisiv. În partea a doua a meciului Florin și Daniel au fost în două rânduri aproape de a face primul lor break, dar adversarii au reușit să-și apere serviciul la punct decisiv și, mai mult, puși în situația lor în ghemul 8 să fructifice singura șansă de break pe care au avut-o în acest set.

Una peste alta, chiar dacă nu au jucat decât două partide la Marseille, Florin și Daniel par să aibă acea compatibilitate care i-ar putea conduce către rezultate frumoase împreună.

Alte știri din Tenis de câmp