Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Marseille: Debut cu dreptulMircea Rosca / SportPictures.eu
20 Feb 2018

ATP Marseille: Debut cu dreptul

Parteneriatul dintre Florin Mergea și canadianul Daniel Nestor a debutat cu dreptul, craioveanul repurtând prima sa victorie în circuit în acest sezon în turul inaugural al Open 13 Provence, turneu ATP 250 cu premii financiare în valoare de 645.485 EUR. Experimentatul său partener a dovedit compatibilitate în exprimare și împreună au trecut de perechea Damir Džumhur (Bosnia și Herțegovina)/Antonio Sancic (Croația) cu scorul de 7-6 (10), 6-4 după o oră și 22 de minute.

Un break-rebreak în startul meciului a fost continuat de o serie de hold-uri ce a dus decizia în tiebreak, acolo unde Florin și Daniel au închis setul la a cincea șansă construită după ce au trecut peste două momente delicate. Setul secund a pornit cu avantajul break-ului pentru perechea româno-canadiană, avantaj dublat în ghemul 5 și părea că finalul este foarte aproape. Un rebreak le-a permis jucătorilor din Balcani să se apropie treptat la 4-5 după ce au salvat o minge de meci la punct decisiv, însă experiența net superioară a lui Florin și Daniel și-a spus cuvântul în ghemul următor.

Următorii lor adversari vor fi învingătorii partidei ce opune principalii capi de serie ai tabloului, sud-africanul Raven Klaasen și neozeelandezul Michael Venus, perechii italiene Thomas Fabiano/Stefano Travaglia.

Alte știri din Tenis de câmp