Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Marrakech: Victorie pentru acces în semifinalăDan Tautan / Mediafax Foto
13 Apr 2017

ATP Marrakech: Victorie pentru acces în semifinală

După o perioadă în care a încercat să repună pe picioare parteneriatul cu britanicul Dominic Inglot, Florin Mergea a revenit alături de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi începând cu Grand Prix Hassan II, turneu pe zgură organizat în orașul marocan Marrakech și dotat cu premii totale de 482.060 EUR. Cei doi colaboraseră deja cu ocazia turneului de de Master Series de la Indian Wells și au decis să reia parteneriatul în Maroc, acolo unde sunt cotați ca favoriți numărul 4.

În primul tur au avut o misiune simplă în fața perechii formată din reprezentanții țării gazdă Amine Ahouda și Reda El Amrani, beneficiari ai unui wild card, de care au trecut cu scorul de 6-3, 6-2 în mai puțin de o oră, vestea bună care a urmat acestui succes scontat fiind că adversarii din sferturile de finală, spaniolul Nicolas Almagro și argentinianul Carlos Berlocq, și-au anunțat retragerea din concurs.

Astfel, Florin și Aisam vor juca direct în semifinală contra perechii cap de serie numărul 2 formată din spaniolii Marcel Granollers și Marc Lopez, meci programat în programul zilei de vineri. Este prima semifinală a anului pentru jucătorul craiovean pregătit de Alex Pop-Moldovan, care are asigurate 90 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp