Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Manerbio: Ungur avansează pe ambele tablouriDan Tautan / Mediafax Foto
23 Aug 2016

ATP Manerbio: Ungur avansează pe ambele tablouri

Internazionali di Tennis Manerbio are loc săptămâna aceasta în localitatea cu același nume din regiunea Brescia. Turneul ATP Challenger cu premii în valoare de 42.500 EUR are înscriși pe tablourile principale de simplu și dublu pe Adrian Ungur, în ambele probe, și perechea Victor-Mugurel Anagnastopol / Victor Vlad Cornea, admisă în baza unui wild-card în competiția de dublu.

Clasat pe locul 237 ATP, piteșteanul în vârstă de 31 de ani a depășit primul tur după victoria 6-1, 6-1 obținută după o oră de joc cu chilianul Christian Garin, locul 262 ATP, și va juca în optimile de finală cu favoritul numărul 8 al tabloului de simplu, sârbul Filip Krajinovic, locul 183 ATP.

Astăzi, în competiția de dublu, perechea argentiniană Juan Ignacio Galarza / Leonardo Mayer a dispus cu scorul de 6-2, 6-2 de dublul român Anagnastopol / Cornea, iar Adrian Ungur și partenerul său lituanianul Laurynas Grigelis au fost protagoniștii unei surprize, învingându-i pe spaniolii Daniel Gimeno-Traver și Pedro Martinez Portero cu 7-6 (2), 0-6, 11-9. În sferturi, Ungur și Grigelis îi vor înfrunta pe favoriții numărul 3, perechea Alessandro Motti (Italia) / Hsien-Yin Peng (Taiwan).

Alte știri din Tenis de câmp