Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Manerbio: Semifinală la dublu pentru UngurRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Aug 2016

ATP Manerbio: Semifinală la dublu pentru Ungur

Adrian Ungur continuă prestația pozitivă la Internazionali di Tennis Manerbio, turneu ATP Challenger cu premii în valoare de 42.500 EUR. Cu zi de pauză în proba de simplu, Adrian a disputat partida din sferturile competiției de dublu, unde evoluează alături de lituanianul Laurynas Grigelis, în care i-a întâlnit pe favoriții numărul 3, perechea Alessandro Motti (Italia) / Hsien-Yin Peng (Taiwan).

Ca și în partida din primul tur, perechea româno-lituaniană a tranșat victoria după un supertiebreak câștigat la limită, scorul final al partidei fiind 4-6, 6-3, 10-8. Fiind plasați în jumătatea superioară a tabloului, Adrian și Laurynas au mari șanse ca în semifinală să întâlnească principalii favoriți ai competiției, croații Nikola Mektic și Antonio Sancic, care au de disputat meciul lor din sferturi împotriva perechii Frederico Ferreira Silva (Portugalia) / David Vega Hernandez (Spania), intrați în ultimul moment pe tablou ca urmare a retragerii unei perechi direct admise.

Numele adversarilor va fi aflat mâine, tot mîine Adrian urmând a disputa partida din optimile de finală ale probei de simplu contra favoritului numărul 8 al tabloului, sârbul Filip Krajinovic, locul 183 ATP.

Alte știri din Tenis de câmp