Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Madrid: Tecău și Rojer triumfă la dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mai 2016

ATP Madrid: Tecău și Rojer triumfă la dublu

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au cucerit cel de-al 12-lea trofeu împreună, primul de categoria Masters 1000 și al treilea pe zgură după cele de la Casablanca și București din 2014. În finala care a semănat mai mult cu o partidă de șah rapid, cei doi s-au impus în o oră și 11 minute cu scorul 6-4, 7-6 (5) în fața lui Florin Mergea și Rohan Bopanna, care nu au reușit să își apere trofeul câștigat anul trecut.

Desfășurat în ritm alert, jocul a fost marcat de ghemuri de serviciu câștigate rapid, cu puncte la retur reușite extrem de greu: 11 în cele 10 ghemuri ale primului set, 13 în cele 12 ghemuri ale actului secund.

Horia și Jean Julien au reușit să facă singurul break al partidei, pe serviciul lui Florin în ghemul 3 al primului set, și și-au păstrat sângele rece în tiebreak-ul setului 2, închizând partida la prima minge de meci pe serviciul aceluiași Florin.

Astfel, Florin și Rohan nu au reușit să își ia revanșa pentru finala Turneului Campionilor de anul trecut și părăsesc Madridul cu câte 600 de puncte și împart un cec de 138.400 EUR, în timp ce câștigătorii primesc câte 1.000 de puncte și un cec de 282.720 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp