Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Madrid: Spectacol pe muchie de cuțitDragoș Savu / Mediafax Foto
04 Mai 2015

ATP Madrid: Spectacol pe muchie de cuțit

În primul tur al tabloului de dublu de la Mutua Madrid Open, Florin Mergea și Rohan Bopanna au oferit spectatorilor un meci plin de suspans împreună cu adversarii lor, croatul Marin Draganja și finlandezul Henri Kontinen. O oră și jumătate de tenis alert și răsturnări de situație s-au încheiat cu victoria perechii româno-indiene cu scorul 5-7, 7-6 (5), 10-6.

Florin și Rohan au avut un prim set animat, în care fiecare dintre cele două perechi a contestat serviciul celeilalte și de aici au ieșit trei break-uri. Venit în ghemul 11, break-ul decisiv a fost făcut de Draganja-Kontinen după ce le-au anulat adversarilor o minge de set la punctul decisiv din ghemul anterior.

Actul secund a avut o curgere mult mai fluidă, cu 7 ghemuri albe și 3 adjudecate la 15 din totalul de 12 disputate, ritmul susținut de ambele echipe combatante impunând o decizie în tiebreak, unde Florin și Rohan au înclinat îndeajuns balanța pentru a câștiga setul.

Supertiebreak-ul a fost ca un roller coaster, cu Draganja-Kontinen conducând cu 5-3, apoi Mergea-Bopanna fac 6 puncte consecutive și totul se sfârșește cu bine pentru ei.

Cei doi urmează a întâlni în optimi favoriții numărul 8 ai turneului, francezii Nicolas Mahut și Edouard Roger-Vasselin.

Alte știri din Tenis de câmp