Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Madrid: Mergea îi așteaptă în sferturi pe frații BryanDragoș Savu / Mediafax Foto
06 Mai 2015

ATP Madrid: Mergea îi așteaptă în sferturi pe frații Bryan

O veste bună și una mai puțin bună pentru iubitorii tenisului din România care urmăresc rezultatele de dublu masculin au venit astăzi de la Caja Magica, locul unde se desfășoară Mutua Madrid Open.

Prima a fost cea legată de Florin Mergea, craioveanul și Rohan Bopanna terminând învingători în supertiebreak întâlnirea disputată contra perechii formate de francezii Nicolas Mahut și Edouard Roger-Vasselin. După 75 de minute Florin și Rohan au încheiat partida cu scorul 6-4, 4-6, 10-5 și așteaptă să vadă dacă frații Bryan vor trece de Juan Sebastian Cabal (Columbia) / Adrian Mannarino (Franța) pentru o reîntâlnire cu ei în sferturile de finală ale turneului.

În al doilea meci de dublu cu participare românească, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, favoriții numărul 4, au cedat în fața perechii Marin Cilic (Croația) / Viktor Troicki (Serbia) cu 6-4, 2-6, 10-7. Horia și Jean-Julien au primit un cec în valoare de 16.130 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp