Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Madrid: EliminăriMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Mai 2018

ATP Madrid: Eliminări

După ce a câștigat calificările, Marius Copil nu a putut avansa pe tabloul principal de simplu de la Mutua Madrid. Coborât de ieri pe locul 92 ATP, arădeanul a jucat din nou un meci cu câte un singur break pe set în compania germanului Jan-Lennard Struff, locul 65 ATP, și a cedat după un pic mai mult de o oră cu scorul de 6-4, 6-4.

Jocul la retur a fost mai bun pentru tenismenul german, care a avut singura minge de break a setului inaugural și a convertit-o, iar în cel de-al doilea set a dispus de patru mingi de break și a convertit una, în timp ce Marius și-a creat o singură situație de a câștiga contra serviciului, însă nu a concretizat-o.

Compatriotul nostru acumulează 25 de puncte aferente câștigării calificărilor și 10 pentru evoluția pe tabloul principal și primește un cec în valoare de 22.080 EUR.

În proba de dublu Florin Mergea nu a avut succes la reluarea parteneriatului cu canadianul Daniel Nestor, cei doi fiind învinși de perechea Fabio Fognini (Italia)/Diego Schwartzman (Argentina) în primul tur cu scorul de 3-6, 6-1, 10-4.

Alte știri din Tenis de câmp