Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Madrid: Diferența au făcut-o două puncteDragoș Savu / Mediafax Foto
05 Mai 2015

ATP Madrid: Diferența au făcut-o două puncte

90 de minute a jucat astăzi Marius Copil pe zgura de la Caja Magica, un meci în urma căruia a dovedit încă o dată că poate ține piept jucătorilor clasați în vârful ierarhiei de simplu. Diferența dintre arădean și Roberto Bautista Agut, locul 16 în clasamentul de simplu ATP, a fost de doar două break-uri, scorul final al întâlnirii fiind 7-5, 6-3 pentru spaniol.

Echilibrul din joc este subliniat de faptul că în primul set a existat o singură minge de break, și aceea fructificată de Bautista Agut. Ușor afectat de șansa scăpată printre degete de a juca un tiebreak în care se putea întâmpla orice, Marius a pornit mai încet în setul secund și după un ghem scurt închis de spaniol pe propriul serviciu s-a văzut nevoit să îi anuleze adversarului trei mingi de break. Jucătorul nostru și-a revenit la timp și a restabilit egalitatea în set, însă pe al doilea ghem de serviciu a cedat break-ul la unica minge de break apărută. Meciul a curs liniar în continuare, din păcate Marius nu a avut pe parcursul meciului nicio șansă de a câștiga pe serviciul spaniolului.

Comportarea celui intrat pe tablou grație wild-card-ului oferit de Ion Țiriac a fost mai mult decât meritorie și din păcate pentru el a părăsit competiția după primul tur cu un cec de 14.830 EUR și 10 puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp