Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Madrid: Copil trece în turul 2 și va juca cu Andy MurrayCosmin Iftode / SportPictures.eu
08 Mai 2017

ATP Madrid: Copil trece în turul 2 și va juca cu Andy Murray

Admis pe tabloul principal al Mutua Madrid Open în baza unui wild card, Marius Copil a avut șansa ca în primul tur să întâlnească un alt beneficiar al invitațiilor organizatorilor, spaniolul Guillermo Garcia Lopez, locul 129 ATP, nimeni altul decât câștigătorul din urmă cu doi ani al turneului de la București. A fost o partidă de anduranță cu final electrizant pe care jucătorul arădean a câștigat-o meritat după trei ore fără 5 minute cu scorul de 7-6 (6), 4-6, 7-6 (9).

Rezumat la tiebreak-ul din decisiv, meciul s-a jucat de la 5-5 și fiecare combatant a înclinat de câte două ori balanța de partea sa, pentru ca Marius să izbutească să închidă partida la a treia sa șansă construită. Pe lângă cele 45 de puncte de clasament pe care le are asigurate de accederea în turul secund și care îl propulsează în top 100 ATP pentru prima dată în carieră, arădeanul va avea plăcerea să se întâlnească la fileu cu liderul clasamentului mondial, britanicul Andy Murray.

Într-un meci al probei de dublu, Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi au cedat în partida disputată contra austriacului Oliver Marach și croatului Mate Pavic după aproape 100 de minute de joc cu scorul 7-6 (5), 3-6, 8-10.

Alte știri din Tenis de câmp