Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Londra: Tecău și Rojer pornesc în forțăAFP / Mediafax Foto
16 Nov 2015

ATP Londra: Tecău și Rojer pornesc în forță

În primul meci al grupei B ”Peter Fleming/John McEnroe” a probei de dublu a Turneului Campionilor, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au învins cu scorul de 6-2, 6-4 după 67 de minute perechea Marcin Matkowski (Polonia) / Nenad Zimonjic (Serbia), cea mai slab cotată adversară din grupă.

Meciul a început cu un ghem alb pe serviciul lui Matkowski, apoi Horia a dat replica cu un ghem de serviciu câștigat la 15. Serviciul lui Zimonjic scârțâie și Rojer/Tecău își trec în cont primele două mingi de break, prima anulată de un as al sârbului. Returul lui Juls la punct decisiv a fost necruțător, astfel încât olandezul a intrat la serviciu cu avantaj pentru echipa sa. Cu as pe serviciul 2, Juls dă tonul unui nou ghem pe tabelă, în care Horia acoperă perfect fileul. Constănțeanul joacă bine și de pe fundul terenului în ghemul 5 și din nou la punct decisiv taxează serviciul polonezului distanțându-se la 4-1, apoi duce scorul la 5-1 pe fondul unui joc slab la retur al sârbului. Zimonjic își face serviciul și amână concluzia setului, misiunea revenindu-i lui Juls, al cărui serviciu nu este decodat de adversari și după 29 de minute perechea româno-olandeză își trece în cont primul set.

Dreapta lui Horia funcționează perfect la retur și actul secund debutează cu break pe serviciul lui Matkowski, dar polonezul își ia revanșa în ghemul 4 când a adus primul break pentru echipa sa cu un lob de efect, apoi își duce pentru prima dată echipa în avantaj pe propriul serviciu. Ghemul 6 aduce din nou egalitatea pe tabelă, Horia și Juls stopând revenirea adversarilor și instalându-se la cârma jocului cu un nou break. Revenind de la 15-30 în ghemul 8, Horia închide ghemul, dar se lovește cu mâna stângă de spatele lui Juls și cere intervenția fizioterapeutului. În cele din urmă constănțeanul revine în teren și Matkowski salvează trei mingi de break și meci pentru a-l lăsa pe compatriotul nostru să închidă partida pe propriul serviciu.

Următoarea partidă pe care Horia și Juls o vor disputa va fi contra francezilor Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut și va avea loc miercuri începând cu ora 14:00.

Alte știri din Tenis de câmp