Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Londra: Tecău ratează calificarea în a cincea semifinală a sezonuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Iun 2016

ATP Londra: Tecău ratează calificarea în a cincea semifinală a sezonului

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în semifinalele probei de dublu a Aegon Championships, turneu de categoria ATP 500 cu premii totale în bani de 1.928.610 EUR ce se dispută în complexul Queen’s Club din Londra, la capătul unui meci întins pe durata a două zile.

Începută ieri, partida contra perechii formate din israelianul Jonathan Erlich și britanicul Colin Fleming a fost întreruptă de ploaie după 40 de minute de joc la scorul de 6-2, 2-1 cu serviciul în favoarea dublului româno-olandez, cap de serie numărul 3 al competiției, și s-a încheiat astăzi după aproape o oră de joc cu scorul 2-6, 7-6 (7), 10-8 în favoarea adversarilor lor.

La reluarea jocului, lucrurile păreau a merge perfect pentru Horia și Jean Julien din moment ce și-au păstrat avantajul break-ului și serveau pentru meci la scorul de 5-4. Cu trei mingi de meci la 40-15, cei doi au cedat în cele din urmă serviciul și apoi le-au permis adversarilor să se apropie la un ghem de câștigarea setului. În ghemul următor Erlich și Fleming au avut 0-40, dar Horia și Jean Julien au revenit și s-a ajuns în tiebreak, în care după alte două mingi de meci ratate, adversarii lor s-au impus în prelungiri.

Decizia s-a luat în supertiebreak, unde Erlich și Fleming au rupt ritmul la scorul de 4-4, Tecău/Rojer au recuperat și au egalat la 8, dar adversarii lor au făcut un nou minibreak și au închis partida pe propriul serviciu.

Horia și partenerul său primesc câte 80 de puncte de clasament și împart un cec de 14.340 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp