Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Londra: Tecău, al doilea român în semifinaleAFP / Mediafax Foto
20 Nov 2015

ATP Londra: Tecău, al doilea român în semifinale

O întâlnire românească în semifinalele probei de dublu a Turneului Campionilor a fost evitată după ce Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au învins și în ultima partidă a grupei B ”Peter Fleming/John McEnroe” contra francezilor Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

Cu locul în semifinale asigurat după victoriile din meciurile anterioare, Horia și Juls au intrat în teren deciși de a câștiga și de a termina pe prima poziție în grupă, la fel ca perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna în cealaltă grupă. Misiunea lor nu a fost una simplă, dar au dus-o la îndeplinire cu succes după 85 de minute, victoria fiind tranșată în două seturi cu scorul 6-4, 7-5. Diferența a fost făcută de cele trei break-uri pe serviciul lui Herbert, unul în primul set și două în al doilea, toate la punct decisiv.

Prin urmare, momentul de grație al tenisului românesc se prelungește mâine cu două semifinale în care Horia și Florin vor lupta pentru a juca unul împotriva celuilalt finala de duminică. Horia și Juls îi vor avea ca adversari pe frații Bryan într-un meci ce opune principalii capi de serie, în timp ce perechea surpriză a acestei ediții Mergea / Bopanna îi va întâlni pe Ivan Dodig / Marcelo Melo, favoriții numărul 3.

Alte știri din Tenis de câmp