Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Liberec: Ungur continuă la simpluDan Tautan / Mediafax Foto
02 Aug 2016

ATP Liberec: Ungur continuă la simplu

Svijany Open 2016, turneu ATP Challenger cu premii în valoare de 42.500 EUR + ospitalitate, îl are printre participanți pe Adrian Ungur. Piteșteanul clasat pe locul 203 ATP a pierdut ieri partida de dublu în care a jucat alături de polonezul Tomasz Bednarek și i-a înfruntat pe austriacul Jurgen Melzer și cehul Lukas Dlouhy. Scorul întâlnirii a fost 6-2, 7-6 (8) în favoarea perechii ceho-austriece, însă Adrian nu a pus capăt participării sale în turneu și a continuat să evolueze în concurs în proba de simplu.

Astăzi el l-a întâlnit pe principalul favorit al tabloului, cehul Adam Pavlasek, locul 104 ATP, și după un joc echilibrat, la scorul 4-6, 6-4, 3-0 în favoarea compatriotului nostru, adversarul său a abandanoat.

Adrian va încerca să profite de culoarul favoritului numărul 1 și în turul următor, cel al optimilor, va juca împotriva italianului Riccardo Bellotti, locul 278 ATP, având asigurate 8 puncte de clasament și un cec de 730 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp