Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Istanbul: Prima finală de dublu a anului pentru CopilAFP / Mediafax Foto
16 Sep 2016

ATP Istanbul: Prima finală de dublu a anului pentru Copil

Pe malurile Bosforului Marius Copil a fost implicat astăzi în două partide prinse în programul American Express Istanbul, turneu ATP Challenger cu premii totale în valoare de 75.000 USD.

În sferturile de finală ale probei de simplu, arădeanul clasat pe locul 176 ATP a părăsit învins terenul la capătul partidei disputate împotriva germanului Tobias Kamke, locul 141 ATP. Favoritul numărul 3 s-a impus după 75 de minute cu 6-2, 6-4, iar Marius se mulțumește cu 17 puncte de clasament și un cec de 2.190 EUR.

După pauza regulamentară, Marius a intrat în partida semifinală din proba de dublu și împreună cu elvețianul Marco Chiudinelli a învins perechea formată din belgianul Kimmer Coppejans și italianul Francesco Vilardo. Ajuns pentru prima dată anul acesta în situația de a juca cu trofeul pe masă, Marius îi va avea ca adversari în ultimul act al competiției pe francezii Sadio Doumbia și Calvin Hemery.

Alte știri din Tenis de câmp