Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Insuccese la dubluOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
15 Oct 2015

ATP: Insuccese la dublu

Două înfrângeri au înregistrat cei doi jucători români implicați în competițiile de dublu ale turneelor ATP. La Shanghai, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost învinși în turul 2 al Shanghai Rolex Masters, turneu de categoria ATP World Tour Masters 1000 cu premii de 7.021.335 USD, de perechea Feliciano Lopez (Spania) / Max Mirnyi (Belarus). După ce au avut primul tur liber datorită posturii de capi de serie numărul 2, Horia și Jean-Julien au cedat cu 7-5, 7-5 în aproximativ 80 de minute. Cu câte un break cedat în ghemul 12 al fiecărui set, perechea româno-olandeză iese din concurs cu câte 90 de puncte de clasament și cu un cec de 18.430 USD.

Pe alt meridian, la Casablanca Adrian Ungur a pierdut și el în proba de dublu a turneului ATP Challenger Morocco Tennis Tour, având un fond de premii de 42.500 EUR. Alături de italianul Alessandro Motti, Adrian constituia perechea cap de serie numărul 1, însă cei doi au pierdut în semifinalele competiției împotriva perechii olandeze Thiemo De Bakker / Stephan Fransen. Cei doi se mulțumesc acum cu 29 de puncte și un câștig financiar comun de 920 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp